Valitse sivu

Koskihieronnassa ei kutitella, vaan hierotaan kunnolla

Asiakas: Koskihieronta

Toimiala Hieronta- ja hyvinvointipalvelut
Kokoluokka Yksityisyrittäjä
Hanke Nettisivujen tekeminen
Ajankohta 08/2017

Hankkeen teknologiat

WordPress logo WordPress
Google Analytics logo Google Analytics

Hankkeen yhteenveto

Koskihieronta on vuoden 2017 alussa perustettu hieronta- ja hyvinvointipalvelualan yritys. Valkeakoskella sijaitsevassa yrityksessä on perinteisen hieronnan lisäksi tarjolla intialaista päähierontaa sekä suolahuonehoitoa.

Paha Digital toteutti nettisivut WordPress-julkaisualustalle. Tässä ensimmäisessä vaiheessa päätettiin pitää sivut yksinkertaisena ja harkinnassa olleet blogin ja ajanvarausjärjestelmän käyttöönotot jätettiin myöhäisempänä ajankohtana toteutettaviksi.

Sivuston ja kävijöiden seurantaan hyödynnetään Google Analyticsin ilmaista versiota.

Asiakkaan kommentit hankkeesta

”Toimin urheiluhierojana Valkeakoskella toimitiloissa, joissa on myös suolahuone. Hieronta-asiakkaat muodostavat pääosan asiakkaistani, mutta suolahuoneellekin löytyy käyttäjiä, yleensä vuodenajan mukaan.

Aloitin yritykseni Facebookin ja blogin kautta saadakseni nettinäkyvyyttä, mutta tottahan kunnon yrityksellä oikeat nettisivut olla pitää. Kun sain hieman kuvia otettua, Paha Digital lähti mukaan lennosta, laittoi ehdotuksen sivujen ulkonäöstä ja BANG! Siinä ne olivat. Tyylikäs ja yksinkertainen sivusto, kaikki tiedot selkeästi esillä ja helposti löydettävissä. Nopeaa toimintaa!

Ajanvarausta hieman mietin, Paha ehdotti yhtä, minä tutkin muita, mutta menin sitten Pahan ehdotuksen mukaisesti ja mukavasti toimii nyt nettivarauskin.

Paha Digital ei ole ollenkaan paha kumppani nettisivuasioissa. Suosittelen.”

Nora El-Sayed

Yrittäjä, Koskihieronta

Lisätiedot

? Koskihieronta